Stichting

zenStichting Rust en Bezinning

Na jaren van werken onder eigen naam is in 2015 besloten alle activiteiten die ik begeleid en organiseer onder te brengen in een stichting. Daarmee is de Stichting Rust en Bezinning geboren.

Het doel van de Stichting Rust en Bezinning is het uitdragen van oosterse bewegingskunsten als TaiJi QiGong, TaiJiQuan en meditatie. Dit wil de stichting bewerkstelligen door het organiseren van onder andere workshops, seminars, cursussen, trainingen, retraites en meditatie avonden. Ook is het mogelijk dat coaching of counseling vanuit de stichting worden aangeboden. De stichting wil mensen helpen lichamelijk en geestelijk gezonder te worden in de meest ruime zin van het woord. 

Gelijkwaardigheid, onderling respect en vriendelijkheid zijn belangrijke uitgangspunten in alle activiteiten die door de stichting worden georganiseerd. Voel je welkom je aan te melden voor activiteiten die je aanspreken.

Privacy

De Stichting Rust en Bezinning vindt jouw privacy belangrijk. Daarom wil de stichting graag transparant zijn over de gegevens die verzameld worden en over hoe die gebruikt worden.
De gegevens die verzameld worden zijn je naam en emailadres. Deze gegevens worden gebruikt om je een aantal keer per jaar een nieuwsbrief te kunnen versturen. Als je deelneemt aan één of meer van de activiteiten die door de stichting worden georganiseerd, wordt naast je naam en je emailadres ook je telefoonnummer opgeslagen.
De gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet aan derden verstrekt.

Opgave voor de nieuwsbrief, of deelname aan één van de activiteiten die door de Stichting Rust en Bezinning worden georganiseerd, zorgt er voor dat de nieuwsbrief krijgt. In de nieuwsbrief staan alleen zaken die relevant zijn voor jou als geïnteresseerde in de onderwerpen waar de Stichting Rust en Bezinning voor staat. Al deze nieuwsbrieven geven je de mogelijkheid je uit te schrijven van de nieuwsbrief. Daarmee worden je gegevens uit de administratie van de Stichting Rust en Bezinning verwijderd.


Hartelijke groet,
Stichting Rust en Bezinning
Fred van den Bos